img

Пепа Синята прашка взриви хайлайфа: Глория беше проститутка край Дунавмост! Алисия беше на повикване, така се запозна с Божинов!

/
/
/
6188 Views

– Кога ще видим нови песни от теб?
– Имам вече две завършени сръбски песни. Едната от тях е дует с техен известен рапър. Имам и две български парчета, по които работя. Ориентирала съм се в последно време към Сърбия, защото там участията се плащат в евро. Ето ги къде са до нас, на 3 часа път. Хората там не държат на някакви супер луксозни корекомски клипове за по 30 бона и нагоре. Достатъчно е да запишеш хубава песен и да направиш лайв по телевизията. Тук певици много, макар че повечето от тях са еднодневки. В Сърбия възрастта няма значение. Даже за тях аз съм младо агнешко. А и им е интересно как една българка говори перфектно техния език.
– У нас кой плаща тези скъпарски клипове?
– Сами си отговорете. Кои колежки правят такива клипове – тези, които имат някой зад гърба си. Аз, ако имам богат мъж, ще го накарам да си даде парите, за да обиколим света, а не да ги дава на продуцентите. Жалко е голяма част от българите да сядат на трапезата само с хляб и сол и да се чудят как да свържат двата края, а някои да снимат клипове в Рио де Жанейро и с обувките на Лейди Гага за 10 бона. На мен слава не ми трябва, и кучетата ме познават в парка. За мен цял живот пеенето е било единствено работа, за да храня семейството си. По образование съм учител по музика.
– Галена направи порноклип и проби. Ти изпя за синята прашка и стана известна. Сексът ли продава?
– Така е. Когато записах “Синя прашка”, три пъти ме каниха да се снимам гола в “Плейбой”. Тогава отказах, защото бях майка на бебе, а тъкмо ми тръгваше кариерата, исках да пробия с музика. Сега, на 40, бих се снимала и ще покажа повече, отколкото могат да покажат колежките ми, които са на 20 години. Предлагаха ми от 3500 до 5000 лева, а в същото време в Гърция даваха много повече на момичетата. Нас искаха да ни ползват за канарчета. Да ми гледа всеки тираджия п*чката за 5 бона, не се съгласих. Веднага след това предложиха на Камелия да я съблекат и Митьо Пайнера я продаде за 7 бона.
– Как се роди онзи твой хит?
– Мен песента “Синя прашка” още ме храни. Все още ме канят на участия заради нея, въпреки че след нея имам пет албума. Тя беше гласена като дует за Кондьо и Лия, но двамата не си платили два бона и така ми я дадоха на мен. Седнахме и сами измислихме текста. Прашката е синя, защото бившият ми приятел беше голям фен на “Левски”.
– Наскоро Бойко Борисов се появи с моряшка фланелка, каквато ти възпяваш. Привлича ли те сексуално премиерът?
– Той си има други фаворитки от нашата гилдия. На частни партита кани Ивана, Десислава. Иначе, ако ме покани, с удоволствие бих му свалила моряшката фланелка и бих му показала синята си прашка.
– Футболистите се натискат на фолкпевици. Теб зарибяват ли те?
– Аз не си падам по футболисти, не са мой тип мъже. Повечето са пълни лигльовци. Нито Валери Божинов ми харесва – този трътляк, нито Ники Михайлов с глава като контрабас. Аз обичам да съм различна. Не може всички където се бутат, и аз там. Едно време и Жоро Илиев, лека му пръст, искаше да мина през него като всички останали. Обаче избягах на село от страх. И на мен ми е определял среща, докато съм пяла по кръчмите. Скрих се и не съм била с него, затова и ме няма в книгите на Георги Стоев.

Кои бяха любовниците на Жоро Илиев?
– Много мои колежки. Едни за еднократно, когато ходеше в “Кошарите” за една нощ. Други малко по-трайно.
– Говори с имена.
– За Глорийка всички знаем, че квалитетът на клиповете й скочи рязко, докато беше с него. Доколкото аз знам, тя е била проститутка на Дунав мост. Оттам си я взема един клиент, който е бил собственик на заведение по техния край. Почва в кръчмата му и така става певица, после я разхвърлят насам-натам. Кали също беше с Жоро Илиев. Много хора си мислят, че и аз съм търсила да си хвана милионер.

Източник: БГДНЕС

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.