img

Норда Недкова на посещение при Васил Божков в Дубай!?

/
/
/
183 Views

Мълвата, че забегналият в Дубай олигарх с 18 тежки обвинения Васил Крумов Божков съвсем не е лишен от нежна компания по време на изгнанието си, напоследък придобива все по-конкретни измерения. След като от месеци се шушука, че известният с прякора си Черепа ултрабаровец си организира чартъри с родни старлетки за компания, в последните дни в хотела му “случайно” се настани скандалната плеймейтка Нора Недкова.

Запознати със ситуацията са уверени, че не става дума за някакво съвпадение, а блондинката е в Арабските емирства именно със спонсорството на хазартния бос, за да запълва времето му, в което не е зает да организира партията си за изборите и да громи “хунтата” в социалните мрежи.

Преди Недкова през хотела на олигарха минаха отдавнашната му тръпка – брадърката Зара и палавата дупничанка Моника Валериева. По традиция шавливите дами не се задържат повече от няколко дни в близост до Черепа, който явно има нужда от повече разнообразие в горещите арабски нощи.

Какви ги върши Норчето в Дубай?

Недкова се похвали с фотосесия по дупе от Дубай онзи ден, без да уточнява по какъв повод е цъфнала в страната на шейховете и води ли компания със себе си. Злите езици обаче шушукат, че полетът и престоят й са покрити от шефа на “НОВЕ Холдинг”.

За Нора отдавна се говори, че след участието си в конкурса “Мис Плеймейт” през 2017 г. е заработвала като платена компаньонка.

Името и снимките й дори цъфнаха преди няколко години в каталог с момичета на повикване заедно с колежката й Анна-Мария Чернева, но двете момичета твърдят, че само са участвали във фотосесия и нямат представа за какво са употребени снимките им.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.