img

Николета Лозанова и Джулиана Гани си съскат в мрежата!

/
/
/
1244 Views

В пореден силиконов скандал се забъркаха едрогърдата Джулиана Гани и Николета Лозанова. Любимата на Ники Михайлов коментира въпрос на свои фенове какво мисли за Жанета Осипова и Джулка риторично с думите: „Коя е Джулиана Гани?“.

Николета хвърли 20 бона за рождения ден на дъщеря си

Последваха десетки коментари на нейни фенове, в които се осъжда външния вид на Гани и нейният стремеж да се превърне в чудо на пластичната хирургия.

Мис Силикон не крие, че почти няма част по тялото си, която да не е ремонтирала, пише вестник „България Днес“.

Всъщност Ни Ло знае много добре коя е Гани, защото неведнъж й се подиграва публично. Още преди години участничката във „Вип Брадър“ е гост в предаване на Карбовски. Тогава Николета се заяде с водещия „какво е това нещо“, което е поканил.

Тя сподели, че се чувства шокирана от съществуването на подобни жени. След това на няколко пъти Лозанова е коментирала, че Джулиана Гани я копира, като много често снимките, които публикува, са взаимствани от нейния профил.

Устатата Джулка не оставя нападките срещу нея без отговор. Според нея Николета Лозанова е типичния пример за жена, която е променила външността си.

„На нея трябва да й разкрият снимките преди и сега, не на мен. Защото аз открито говоря за пластичните си операции и не се крия. Тя от своя страна се прави на естествена, но всъщност е претърпяла редица интервенции“, избухва Гани.

КлюкиБг

2 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.