img

Николета Лозанова изригна: Скрийте се по панелките си и оставете Бойко на мира!

/
/
/
897 Views

Николета Лозанова е една от поддръжниците на Бойко Борисов, макар да не го афишира често!

Бившата плеймейтка и тв водеща Николета Лозанова е бясна, че искат оставката на Бойко Борисов. Тя недоумява защо хората не искат това управление, при положение че то е докарало на България нови висини.

Ни Ло написа във Фейсбук, че е готова да брани премиера с голи гърди, ако се наложи. За нея той е най-добрият държавник на страната ни през прехода.

„Нека подкрепим в този труден момент Бойко Борисов, той напълно го заслужава. Не разбирам какво искате от него. Нима забравихте докъде докараха страната БСП, СДС, ДПС, НДСВ, чак при Борисов започна да се оправя положението. Сериозно си помислете за това, когато се приберете в панелката си.“ – изригна Николета Лозанова, пише БЛИЦ.

Николета Лозанова
Николета Лозанова подкрепя Бойко Борисов

Красавицата е убедена, че Борисов и ГЕРБ са единствената алтернатива на комунистите и затова призовава всички българи да дадат своята подкрепа за настоящото управление на страната, видя Магазина за Новини.

„Нека не допускаме да се върнат комунистите с ДПС на власт. Затова, моля ви, подкрепете Борисов.“ – философства бившата съпруга на Валери Божинов.

Мнението на Николета за политиката е интересно, тъй като тя на практика стана звезда по време на управлението на БСП, ДПС и НДСВ, които толкова ненавижда. Преди 13 години Лозанова се окичи с титлата „Мис Плеймейт“ и оттогава непрестанно присъства във вестниците и телевизиите, като дори за кратко работи в БТВ.

Половинката на Ники Михайлов бе забъркана в скандал през последните дни. Дизайнерката Мегз разкри публично, че Мартин Карбовски й е казал, че е искал от Николета определени услуги, за да я излъчи по телевизията. Лозанова все още не е коментирала случая, но е факт, че все още е приятелка с топ журналиста.

Николета Лозанова е поредната известна личност, която застава на страната на властта. Маргарита Хранова, Богдана Карадочева, Кирил Маричков и др. вече се изказаха критично за протестите.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.