img

Нелеп инцидент вкара Тото от „СкандаУ“ в болница

/
/
/
238 Views

Рапърът Тото от „СкандаУ“ преживя ужасен инцидент, който го вкара спешно в болница и застраши участията на групата.

И това се случва година след като неговият дуетен партньор Лъчо счупи крак и няколко месеца се придвижваше с помощта на патерица.

Този път Тото прекали с играта на футбол и извади рамото си, а на терен се притече бърза помощ, която откара пострадалия в болница.

Случката е отпреди седмица на новата база на Благой Георгиев, където чести посетители са двамата рапъри.

Почти всеки ден си организират турнири с футболната звезда, но при последната им игра Тото пада много лошо и си вади едното рамо.

За щастие няма сериозни поражения, но все още не може да се движи спокойно, както се видя и при участието му в „Маскираният певец“, където се появи зад маската на Лъва, която бе поверена в миналия сезон на актрисата Албена Михова.

Още другата седмица Тото ще седне до панелситите, за да се опита да познае участниците от този сезон. Дава заявка, че вече е разпознал почти всички и следващата седмица ще покаже на Азис, Владо Пенев и Алекс Раева как се правят нещата и че за нищо не стават с търсенето на улики.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.