img

Най-накрая съдът реши съдбата на убиеца на Милен Цветков

/
/
/
1145 Views

Софийският апелативен съд отказа да пусне от ареста 21-годишния Кристиан Николов, обвинен за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Младежът отново не присъства в съдебната зала, като магистратите са били уведомени за решението на обвиняемия с писмо вчера.

Мярката за неотклонение бе гледана днес, след като преди два дни се наложи отлагане заради внезапен здравословен проблем на адвоката на Кристиан – Любомир Таков.

Решението на апелативните съдии е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Катастрофата стана на Великден. Тогава джип, зад волана на който беше Николов, се блъсна в спрялата на светофар кола на Цветков. Тестове установиха, че младежът е употребил няколко вида наркотици преди това.

Резултатите от техническата експертиза показват, че около 15 метра преди джипа на Кристиан да удари отзад колата на Милен Цветков, скоростта му е била около 95 км/ч, а при самия удар – около 100 км/ч при разрешени 50 км/ч в този участък.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.