img

Мъж изостави жена си в родилно заведение, като взе вкъщи чуждо дете и непозната жена

/
/
/
216 Views

Роман имаше син и отиде в болницата, за да вземе жена си и детето си. Той обаче напусна болницата, носейки две деца, а непозната вървеше несигурно зад него.

Тази история се разиграла през 50-те години в едно от провинциалните АГ болници.

Оксана, съпругата на офицера, беше в болницата с други жени.

„Млада и красива“ напълно отказа да кърми детето си, но съпругът й, след като научи за това, взе решение, което повлия на съдбата на мнозина.Оксана беше настанена в най-обикновения родилен дом, тогава нямаше „ВИП“. Жената веднага започна да се държи арогантно спрямо съквартирантите си: не разговаряше с никого, не гледаше в очите. Цялата й поява крещеше за „висок статус“. А съседите бяха обикновени момичета, те веднага се сприятелиха и се подкрепяха едно друго.

Имаше момиче на име Олга, което в крайна сметка сподели своята история. Тя беше много млада, но смела и силна: беден студент беше решен да съчетае обучението и отглеждането на дете. Тя мълчеше за съпруга си и съседите не питаха, а само още повече уважаваха момичето заради волята му.

И накрая, дойде денят, когато на Оксана се роди очарователна дъщеря, същата вечер Олга роди син. И двете бяха доведени почти едновременно с бебета, които жално плачеха, изисквайки любов, внимание и храна. Оксана обаче набръчка устни: „Няма да кърмя това бебе! Няма какво да развалям фигурата си заради него. „

Но сестрата водеше дъщеря си при младата майка отново и отново с надеждата, че жената ще промени решението си. Тя обаче беше непреклонна, но Олга не издържа на страданията на детето и го взе на ръце. Хлапето веднага млъкна. Тогава тя попита Оксана дали няма да има нищо против, ако Олга храни детето ѝ.

Жената не се интересуваше. И така се случи: още няколко дни Олга хранеше и сина си, и чуждта дъщеря. Как съпругът на Оксана разбра за това – никой от младите майки не знае, очевидно, персоналът на болницата му беше казал. По един или друг начин Роман не се появи в болницата до изписването.

И когато пристигна, той мълчаливо взе дъщеря си на ръце и след това се обърна към Олга: „Къде е синът ти?“ Взе двете бебета на ръце, той се усмихна широко и каза на Олга: „Хайде!“ И той бързо поел към изхода. Оксана онемяла и хукнала след тях, но Роман не послушал писъците й.

Той внимателно предал децата на Олга, помогнал им да се качат в колата и просто потеглили. А Оксана останала да стои и да гледа заминаващата кола.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text