img

Младеж излекува диабет с тази рецепта

/
/
/
904 Views

Подобрил цялостното си здравословно състояние

Младеж излекува коварния диабет с помощта на природни продукти, без да ползва инсулин.

Преди четири години младежът бил измъчван от постоянна жажда. Когато отишъл на лекар станало ясно, че страда от диабет.
Естествено лекарят веднага му предписал инсулин. Не след дълго се появил и нов здравословен проблем – високо кръвно налягане (хипертония).

Наложило се да взима лекарства и за новия проблем. Но ходенето по мъките не спряло дотук – и нивата на триглицеридите му се завишили застрашително.
В един прекрасен ден младежът пуска телевизора си и попада на шоуто „The Edge of Science”. Гост в предаването бил д-р Джон Зърдъм, който разказал как от 12 години насам приема само сурова храна.

След като го изгледал, той взел категорично решение, че ще изхвърли всички медикаменти от живота си и ще се справи с коварния диабет с помощта на природни средства. Купил си блендер и поставил началото на напълно нов живот. Първата седмица била най-трудна, тъй като трябвало да се справи с редица изкушения, но в крайна сметка издържал. За кратко време нивото на кръвната му захар паднала от 29 на 5, кръвното му също се нормализирало.

Много скоро започнал и да отслабва. Младежът е категоричен, че всъщност коварният диабет му е донесъл здраве, тъй като именно благодарение на него си е отворил очите за здравословен живот.
Само за първите 25 дни младежът изгубил 11 килограма. През следващите четири месеца цялостното му здравословно състояние се подобрило значително.

Младежът разкрива рецептата за любимия му шейк, който си прави често. Именно с негова помощ успял да се справи с коварния диабет, който всички знаем, че неслучайно се нарича „тихият убиец”.

Ето и продуктите за приготвянето на шейка:
  • 5 кивита
  • Стиска къдраво зеле кейл
  • 500 мл. вода
  • 2 ябълки
  • 2 банана

500 мл. от този шейк задължително се изпиват сутрин, а останалата част – през деня. Всеки път, щом усетите глад можете да ядете плодове, салата или риба тон, тъй като тя е изключително богата на витамин В12.

Подобни материали от Гугъл:

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.