img

Мария удари дъното пред гаджето си

/
/
/
411 Views

Mара Отварачката е предложила брак на любовника си – разкрива в. „Уикенд“. Преди по-малко от месец фолкаджийката е помолила гаджето си да се врекат във вярност. Загадъчният милионер, с когото миньончето дели легло обаче, останал шашардисан, но не отвърнал на предложението – отбелязва изданието.

Изпълнителката на „Пайнер“ е толкова хлътнала по мъжа и портфейла му, че се е превърнала във втора Алисия и постоянно си проси брак. Наскоро Мария дори призна, че би искала да гушка отново бебе, защото нейната Марая е вече пораснала, и също така няма да откаже да мине за трети път под венчилото. Тя обиколи няколко медии, в които не спираше да говори, че иска отново да е булка, но нейният партньор не осъществява мечтите й.

Колежката й Алисия е същата в това отношение – често повтаря, че си търси добър мъж, който да я отведе пред олтара. Уви, повече от 10 години никой не откликва на мераците й. В момента Мария е със същата стратегия, като дори паднала толкова ниско, че самата тя да предложи брак.

 „Аз не мога без мъж. Това ще ми е трета сватба. Аз съм ентусиаст и ми харесват тези неща, привличат ме. Така че ако ми се случи трети път, ще бъда крайно развълнувана“ – призна Мария.

Източник: Лупа БГ

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.