img

Мария си показа новия дом в провокативно облекло – вижте къде живее сега певицата (Снимки):

/
/
/
752 Views

Напук на социалната изолация, попфолк-миньончето Мария се обзаведе с чисто нов дом , където се нанесе с дъщеря си, Марая. И избра най-провокативния начин да се похвали за това в социалните мрежи – певицата показа целия си апартамент, облечена общо взето по…гащи!

Жилището остана на заден план и с нищо не впечатли, за разлика от голото дупе на певицата.

Мария по гащи

Без свян Мария се съблече в дома си и качи еротичните снимки в социалните мрежи, за да зарадва феновете си в този тежък момент на изолация. Тя се щракна по голо дупе в спалнята, по секси спортен анцуг в кухнята и в хола.

новият дом на Мария

Участията на всички изпълнители секнаха и сега те имат повече време да се показват онлайн във “Фейсбук” и “Инстаграм”.

Мария нов дом

Голяма част от фолк съсловието се жалват, че кризата при тях се усеща сериозно и много от тях вече привършват заделените средства. “Нека им. Лапат космически хонорари, но не могат един лев да заделят. Нека харчат сега от скъпите парцалки, с които да се обзавели”, гласи един от коментарите в социалната мрежа

Източник: За жената

2 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.