img

Мариана Маринова развя силикон над мивката във “Фермата” СНИМКА 18+

/
/
/
10091 Views

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова вече напълно затвърди статута си на секси Пепеляшка в риалитито “Фермата: Нов свят”.

В последния епизод на шоуто тя се впусна в миене на чинии по бански, а изрязаното деколте откриваше почти панорамна гледка към колосалния й силиконов бюст. Всяко повдигане на ръцете й в кухнята я изстрелваше в еротичните фантазии на мъжете.

Бившата “Мисис България” е първата жена ратай, след като продукцията смени местата на чорбаджии и сиромаси, и като такава върти домакинство в разграден двор без течаща вода и ток.

Екстремно тежките битови условия повишиха градуса на напрежението между нея и фермера на седмицата – бизнесмена Митко Калайджиев, който не пропуска шанса да полегне и да юрка съотборниците си между две дрямки време.

Маринова постави Калайджиев на мястото му в опита да й прехвърли изцяло хамалогията по подръжката на обора и доенето на кравите, след като другия ратай – патриотът Ивайло Шопски, отиде на дуел.

Повод за поредната порция огън и жупел по адрес на ленивия Митко бе българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас, която отказа да прекъсне процеса на пране, за да почисти двора. Силиконката, която си спечели прякора Жулиета на “Фермата” заради романса си с автомонтьора Краси Джунов, се оплака на Мариана.

Горещо! Първа целувка във “Фермата” СНИМКА

“Много ме кефи тоя Митко! Мен да си ме видяла да седна тия три дни? Виж ми ръцете на какво приличат, след като съм на мивката по 24 часа”, възмути се Маринова.

За пет седмици в риалитито тя спечели респекта на съотборниците си като спечели битка за фермер на седмицата на обезболяващи инжекции и изуми всички със сръчността си с теслата и шлайф машината./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text