img

Малкият Индиана Джоунс подготвя още по-впечатляващ номер за следващия етап от представянето си в „България търси талант“

/
/
/
150 Views

Мартин Алексиев и баща му Мирослав Алексиев са циркови артисти, дресьори на влечуги и отровни насекоми

14-годишният Мартин Алексиев – Малкият Индиана Джоунс и баща му Мирослав Алексиев са две поколения циркови артисти, участници в шоуто „България търси талант“.

Миналата неделя, безстрашният ученик в Софийската професионална гимназия по туризъм впечатли жури и публика с уменията си да дресира опасни змии и насекоми, пише lifeonline.bg.

За таланта си той получи 4 „да“ от журито и продължи напред в шоуто.

Мартин и баща му са политематични циркови артисти, които освен с дресировката на влечуги и отровни насекоми, мятат ножове, правят акробатични номера и др.

Сред влечугите, с които са в ежедневен контакт са йероглифов питон, мрежести питони по 4-5 метра, боа удушвач, скорпиони, тарантули и т.н.

Мартин за първи път стъпва на манежа в цирка, в който работят с баща му и майка му, на 5 годинки, когато номерът е бил да ходи по стъкла, с увита около врата му змия.

Въпреки ежедневните занимания със семейния бизнес – цирковото изкуство, Мартин учи сериозно и любимият му предмет е немски език.

Баща му Мирослав два пъти участва в предишни сезони на „България търси талант“, заедно със съпругата си, като дуо Миракъл.

Дори пострада по време на номера си с нилски корокодил на полуфинала в шоуто преди 5 години.

Бащата твърди, че сина му е много талантлив и възприемчив и за няколко месеца се е научил да мята ножове – друг номер, който тренира семейството.

И двамата обещават следващият номер на момчето пред публиката и журито на „България търси талант“ да е още по-впечатляващ и опасен, подготвили са и голяма изненада за съдиите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text