img

Как да намерите нещо в къщата, което говори за магии и неприятности

/
/
/
1377 Views

Много често увреждане или зло око идва с човек. Той си тръгва у дома с онзи, върху когото иска да развали, магически обект на конспирация. Експертите разказаха какви неща са и къде да ги търсят.

Опитайте се да използвате по-често амулети от повреда и зло око, така че хората около вас да не могат да пробият вашата енергийна защита. Освен това правете пролетно почистване от време на време, като обръщате внимание на елементите, които ще бъдат разгледани по-долу.

Присъства

Ако в живота ви започне черна ивица, болестите започнаха да се появяват често и като цяло имаше усещането, че някой ви е избил, не забравяйте да запомните дали наскоро някой ви е подарил за рождения ден, Нова година или някакъв друг празник или просто така. Много често враговете дават проклети и омагьосани подаръци просто така, така че се опитайте да запомните подобни случаи.

Ако наистина има такова нещо, не забравяйте да се отървете от него. Много често след такъв подарък човек изчезва за известно време или можете интуитивно да усетите някои вътрешни противоречия, свързани с подаръка. Не искам да казвам „благодаря“ на такъв подарък, първоначално беше неприятно, но не го забелязахте или не му придадохте никакво значение.

Ето защо се опитвайте да приемате подаръци само от тези, в чиито добри намерения сте на сто процента сигурни.

Наскоро взети предмети

Не забравяйте дали сте вдигнали нещо странно на улицата. Може да е монета, банкнота, четка за коса, красив камък – каквото и да е. Понякога подплатата и вампирските неща се правят просто за забавление. В никакъв случай не взимайте онези неща, които не принадлежат на никого. Ако ги имате, трябва да се отървете от тях възможно най-скоро.

Въже или конец

Този елемент много често се оставя у дома от някой, който иска да досажда. Конците и въжетата перфектно поглъщат всяко зло и са лесни за разваляне. Проверете къщата за странни конци, които определено не сте хвърлили на пода.

Яйце

Този артикул е невероятно опасен. Яйцата говорят до смърт. Намирането му ще бъде доста лесно. Ако сте го намерили, определено не е случайно. Някой не ви желае нищо добро.

Сух хляб

Парче сух хляб, намерено на място, където едва ли ще го сложите, е знак, че някой иска да се разболеете. Сухият хляб се използва главно за болести. Такива щети започват да действат почти моментално.

Торбичка с пръст

Изключително лесно е да се забележи торбичка или пликче пръст, но понякога се случва врагът да е толкова изобретателен, че да постави тази подплата там, където собственикът със сигурност няма да я намери. Например някой хвърля торбички с пръст зад килера, зад дивана. Проверете абсолютно всичко – всеки ъгъл. Само така можете да намерите проклетото нещо, което ви носи проблеми и заболявания. Често пръстта е разпръсната и просто така, без торбичка. Малко по-лесно е да я забележите.

Пера

Това е любима тема на проклятия сред най-сложните магьосници. Перата, които определено не сте си донесли сами, най-вероятно носят мощна отрицателна енергия. Понякога са трудни за забелязване, тъй като са малки.

Игли

Иглите се забиват в рамките на вратите или се поставят някъде на незабележимо място. Първият вариант се използва много по-често, тъй като на такова място човек може да не го забележи дълго време. Освен това хората, които никога не са чували нищо за магии в опит да намерят странно нещо по нечий съвет, няма да проверят рамките на вратите.

Коса

Това трябва да е косата на магьосника, за да можете веднага да различите косата си от завързани косми. Това е вреда за връзката. Това правят съперниците, които искат да вземат мъжа ви за себе си.

Празна бутилка

Ако вашият близък, който отдавна не е мислил за алкохол, изведнъж е започнал да целува бутилката с нова сила, възможно е това да е дело на враговете. Ако в този случай намерите празна бутилка у дома, това ще бъде сто процента доказателство за проклятието.

Източник”: За жената

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.