img

Какъв цвят конец трябва да носите, за да имате повече късмет?

/
/
/
1345 Views

Без съмнение можем да кажем, че човекът, който носи червен конец на китката си, е убеден в неговите магически свойства.

Въпреки популярността на червената нишка, малко хора знаят обаче свойствата на конците с други цветове, които могат да имат значително въздействие върху съдбата на човек, привличайки късмет в живота му.

Какви конци и за кои случаи са най-подходящи?

Зелен

Зеленият конец е един от най-древните амулети. С негова помощ можете да привлечете просперитет. Той помага във всяко начинание, позволява на човек да расте и да стане успешен.

Тъмно зелен

С този цвят можете да създадете спокойна атмосфера. Може да носите конеца на ръката преди важен, сериозен разговор.

Оранжев

Конецът с този цвят трябва да се носи от всеки. Помага за привличането на късмет, предпазва хората от различни видове заболявания.

Розов

Значително увеличава енергийните потоци на жените. Розовата нишка е била носена от Савската царица, известна със своята красота и мъдрост.

Жълт

Това е специален цвят. Повечето начинаещи екстрасенси носят жълт конец, защото той предпазва собственика си от „черна” магия, болести, помага да се достигнат високи успехи.

Син

Това е най-подходящият цвят за привличане на късмет в бизнеса, който ви позволява да успеете и да изпреварите конкурентите си. Синята нишка символизира мира, затова помага на човека да се концентрира върху поставената задача и носи хармония на собственика си.

Небесно-син

Отличен цвят за тези, които не знаят от кого да поискат съвет. Той помага да намерите силен духовен наставник, който ще ви помогне с практически съвети и действия.

Изберете правилния амулет с правилния цвят за вас. Успехът е близо, просто трябва да намерите правилния начин да го привлечете.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text