img

Истината за любовния роман на Веселин Маринов и Неделя Щонова (Снимки):

/
/
/
236 Views

Преди време в публичното пространство обикаляха упорити слухове за любовен роман между Веселин Маринов и една от най-известните ТВ-лекарки у нас, д-р Неделя Щонова. Твърдеше се, че певецът бил влюбен до безпаметност в красивата докторка, но тя не отвръщала на чувствата му.

Както всички пикантни слухове обаче и този се оказа силно пресолен и в твърденията няма и грам истина! 

Е, освен, че изпълнителят на “Горчиво вино” е роднина с д-р Щонова, защото в действителност е братовчед на мъжа й – известният пловдивски архитект Валентин Маринов.

д-р Щонова съпруг

Д-р Щонова със съпруга си

Историята отпраща назад във времето към коледно празненство на общината в Пловдив. Д-р Неделя Щонова, която на 9 юли празнува рожден ден, била сред гостите. Веселин Маринов пък имал участие.

Певецът се влюбил от пръв поглед, но не й признал чувствата си. Тъкмо там красивата лекарка се запознала с мъжа си. След месеци се засекли на тенис кортовете в града, а малко по-късно се състояла и първата им среща.

Веселин Маринов концерт

“Нямам интерес към клюки и сплетни”, заяви д-р Щонова при скорошна своя медийна изява. Все пак лекарката, която води рубриката “Духът на здравето” в предаването “Преди обед” по Би Ти Ви, обори слуха с друга история.

Преди 23 години, в деня на сватбата й на 31 май, 2008 г., в разгара на тържеството Веселин Маринов се появил на сцената. Всички гости притихнали от изненада. Никой не го очаквал, най-малко пък булката.

“За щурчетата, за Велико Търново, за родния край и за моя братовчед – Валентин Маринов”, каза Веско, и изпя на моя съпруг песента за полските щурчета. А след това за мен изпя “Жена на балкона” по текст на Евтим Евтимов и музика на Тончо Русев. Та това е – шантавата клюка за пореден път е обратнопропорционална на истината”, сподели д-р Неделя Щонова.

Любовта на красивата лекарка и архитекта продължава с нестихваща сила, като легенди се носят за романтичните жестове, които са правили един за друг. Двамата се радват на вече порасналата си дъщеря Лилия-Сапфира.

Неделя Щонова дъщеря

Д-р Неделя Щонова пък продължава да впечатлява не само с красота и професионализъм. Лекарката не се уморява да прибавя нови щрихи към биографията си. Миналата година д-р Неделя Щонова отбеляза с атрактивен спектакъл 20 години в ефир, в които води авторското си предаване с основни теми здравето и човешкия дух.

Във време на пандемия красивата лекарка успя и да защити докторска дисертация за връзката между емоциите и физическите им проявления. А наскоро издаде и книгата “Хвърчило за Рая”.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.