img

Интериорните антитрендове, които правят дума ви тотално демоде (снимки)

/
/
/
131 Views

Модата е непостоянно нещо. Дори модата за интериорната декорация на дома. Ще украсите, както беше преди, всичко според последните модни тенденции, а след шест месеца бам – вече не е актуално. Дори най-новото интериорно решение може да не е от най-голямо значение.

Така възниква въпросът, как да обзаведа дома си, че да бъде винаги актуален

 

Хората, които имат допълнителни пари и желание да направят ремонт с вкус, обикновено се съветват да потърсят помощ от професионален дизайнер. Но дори помощта му не винаги може да бъде увенчана с успех. В крайна сметка, както вече казахме, с течение на времето вкусовете на хората се променят и новите тенденции могат веднъж завинаги да изтрият уместността дори на отличното стилистично решение.

 

ИНТЕРИОРНО РЕШЕНИЕ

Стерилни нови мебели

Новото е, разбира се, добро. Но ако се комбинира с някои интериорни предмети, които имат своя собствена история: вази, картини или рамкирани снимки, може би предмети от бита. Изцяло нова стая създава впечатлението, че се намирате в ъгъла на магазин, където се представят мостри за продажба.

 

Комплекти мебели

Комплектът мебели вече изглежда като някакво „ретро“ в лош смисъл на думата. Помните ли Остап Бендер и неговите 12 стола? Да, тогава беше модерно. Но минаха почти 100 години! Днес трябва да гледаме към бъдещето.

 

Една лампа на стая

Дори и най-красивият, най-великолепният (което вече е лошо поведение) полилей няма да даде достатъчно светлина за цялата стая. Затова те излязоха с идеята да зонират стаята и да инсталират не твърде ярки, но все пак източници на светлина във всяка зона. Те изглеждат добре по отношение на дизайна. Освен това те се справят с работата си много уверено. Препоръчваме това интериорно решение.

 

Обемисти, тежки мебели

От една страна, естественото дърво е много добро: отличен външен вид, издръжливост . От друга страна, то заема много място и е трудно да се комбинират модерни предмети от бита с нея. Модна стойка за модерен смартфон и дървен шкаф? Никога.

 

Истинска класика

Старомодни очертания на мебели, много тъкан, кадифе, сенници, дори бронз. Шик шик. Някои ще кажат: красиво, но за това ви е необходима къща, пълна с чистачки, за предпочитане повече от една. Други ще кажат: Аз съм алергичен към прах и има толкова много, че ще кихам няколко дни. Ще кажем: скъпо и богато, но ужасно остаряло.

 

Блясък и бял цвят

Ясно е какво искат да покажат хората, които избират този стил: Толкова са педантични, че няма да видите и прашинка дори върху белите мебели. А пода? Да, можете да ядете супа на него! Вижте, всичко е стерилно. Е, такива хора наистина съществуват и обичат чистотата повече от всичко друго. Но да живеете в болнична стая? Дори и да е добре. Не, благодаря

 

Камък и махагон

Имитацията на благородни материали като каменна стена или мебели от дърво от благородни видове вече е остаряла. Е, в крайна сметка веднага става ясно, че това е празна черупка. Като блейзър с блясък или обувки, или полуобувки, или полу маратонки. Фалшив и изобщо не красив. По-добре да изберете нещо друго, честно.

 

Обмислете тези моменти, когато правите ремонт и променяте интериорния дизайн в една стая или дори в цялата къща. Тези точки всъщност са много важни и трябва да бъдат взети предвид. Комфортната и стилна обстановка е най-подходяща както за работа, така и за отдих. Късмет!

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.