img

Илиян Бучков говори за бъдещето на България, което е закодирано в Библията

/
/
/
139 Views

Илиян Бучков е известен изследовател на топонимите. Пред камерата на Портал 12 разкрива непознати предсказания за бъдещето на България

В района между Якоруда, Разлог и Белица, между планините Рила, Пирин и Родопите са скрити много тайни.

Имената на местностите са запазени такива каквито са били преди 5 и 10 хиляди години. През българските земи са преминали различни империи. Но техните езици не са оказали влияние върху наименованията. След като извършил тези изследвания в продължение на години, Илиян Бучков стигнал до извода, че Раят и Обетованата земя се намират на българска територия. Точно така както са били описани в Светото писание.
Тук били създадени първите говорещи хора Адам и Ева.

Не първите разумни хора, а първите говорещи. Това е изключително важен факт.

Синът Божий, който дошъл на Земята не е този, за когото се говори. За истинския се разказва в легендите на догоните и на други древни народи. Той пристигнал от малката планета Сириус А, която гравитира около по-голямата Сириус Б. Този Божи син е допринесъл за създаването на хората – Хо-Ра – Божия народ или с днешните термини Хомо Сапиенс.

Как точно е станало, не се знае. Дали чрез ГМО или по друг път. Но от тогава до ден днешен, в човека продължават да съществуват гените на разума и на говора.

Преди години Илиян Бучков открива интересен гроб. Той е пещера, затворена с овален камък, припомня Магазина за Новини.

Овалният камък е съборен на земята. Отдавна иманяри са открили гроба и той е тарашен много пъти. Но иманярите не са унищожили изсечените по стените символи. Това е съзвездието Голямо куче и звездата Сириус. Планетарният модел около звездата Сириус.

Но друга стена е изсечено съзвездието Орион и Заек. На съседна скала извън гробницата има огромна глава. Тя е изсечена с огромни очи и с малка лицева част около брадичката. Илиян Бучков описва тази глава в своята книга като Хор-Ел – Синът Божий – Сирианеца.

Символът на Обетованата Земя е триъгълен камък. Този триъгълен камък е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети се намират скрити в планината Рила.

Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.

Съвременен изследовател на Древен Египет написал книга, в която казва, че Сфинксът е женски и се наричал Родопе. А планината Родопи е символ на Богинята майка.

Видеото е публикувано на 15 март 2020 г. Тогава пандемията от коронавируса беше едва в своето начало.

А Илиян Бучков обясни, че днешната цивилизация ще пострада много в най-близко бъдеще. Обаче България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание. На нас се е паднала честта да съхраним познанието за идните поколения.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text