img

Здравето на Слави Трифонов рязко се влоши! Единият му крак е по-къс от другия?

/
/
/
788 Views

Здравословното състояние на Слави Трифонов от години не е особено стабилно, а шоуменът все така куца и се подпира с патерици по улиците.

И ако на екран учиндолецът изглежда добре и във видимо добро настроение, то в реалния живот изобщо не му е до усмивки, ако съдим по информациите за здравословното му състояние.

Преди дни Дългия бе заснет на влизане в сградата на телевизията си в окаян вид – при всяка крачка на лицето му се изписвала болка, пише „Уикенд“.

Освен това тв водещият ползва редовно и услугите на шофьор, тъй като не е в състояние да управлява сам автомобила си. Зрението на Трифонов е увредено и не било препоръчително 53-годишният исполин да се изкушава да шофира.

loading…

Според изданието Слави Трифонов е развалина от петилетки и дори се говори, че страда от множествена склероза. Проблемът с подвижността му обаче не е заради предполагаемото автоимунно неврологично заболяване, а се дължи на фрактура.

През 2009-а Трифонов падна в банята на хотелска стая в Стара Загора и потроши фатално крака си. Впоследствие се подложи на няколко операции, включително и за смяна на става, но те така и не доведоха до подобрение. Сега единият долен крайник на шоумена е по-къс от другия и куцането е неизбежно.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.