img

Живеех живот в сълзи: Докторка забременя на 62 години и разказва за своята приказка

/
/
/
324 Views

Доктор Лина Алварес обяви, че е в осмия месец от бременността си. Тя е на 62 години.

Менопаузата при тази жена започнала преди 20 години, но тя преминало лечение на стерилитет и е успяла да забременее. Вече има двама сина, а на следващия месец се очаква да се роди дъщеря й, която ще се нарича Лина.

Д-р Лина Алварес живее в Луго, Северозападна Испания. Казва, че се чувства чудесно.

 

Лина Алварез

– Аз се чувствам като жена в 30-те години от живота си. Не е възможно да се чувствам по-добре от това – казва тя пред местните медии.

Най-големият й син е на 27 години, но има постоянна нужда от грижи – гинекологът при рутиннен преглед му наранил главата още преди да се роди. За него основно се грижи майка му. Този неприятен инцидент е довел до развод на Лина с бащата на детето й.

Вторият си син Лина Алварес родила на 52 години – той е на 10 години.

– Много съм щастлива и мисля, че сега живея наградата за моето страдание. Това е чудо! Аз живеех живот в сълзи – с години плачех всеки ден, не можех да приема състоянието на сина ми. Два пъти седмично той трябваше бъде в болница.

Алварес заяви, че много искала отново да стане майка, но лекарите казвали, че това не е възможно.

 

Живеех живот в сълзи: Докторка забременя на 62 години

– Но преди една година се запознах с гинеколог, който обеща, че ако тестовете са наред, ще ми помогне. Каза, че имам 6% шанс да забременея – аз обаче забременях и очаквам момиченце. Тази бременност ме накара да се чувствам по-млада и силна. Когато тя е на 30, аз ще съм на 90.

Ще бъда и майка и баба – казва Алварес.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.