img

Жена получи 37 милиона долара в сметката си по погрешка

/
/
/
557 Views

Грешка на служител в банка направи една жена от Северен Тексас, САЩ милионер за един ден. 35-годишната Рут Балон случайно открила, че има 37 милиона долара (над 65 милиона лева) в банковата си сметка.

Въпреки първоначалната еуфория обаче, майката на две деца бързо осъзнала, че е твърде хубаво, за да е истина. “Във вторник вечерта проверявах сметката си, за да видя баланса и да проверя на нашите транзакции. Влязох в приложението и забелязах, че имам 37 милиона долара“, каза тя пред DailyMail.

„Исках да започна онлайн чат с банката, но опцията за чат вече беше затворена за деня, затова изпратих съобщение със снимка на съпруга си и го попитах защо банковата ни сметка е 37 милиона долара!“

В крайна сметка от банката се свързали с двойката и обяснили, че допълнителните пари не са коледно чудо, а грешка при въвеждането на цифра от банковата сметка. Банката се извинила и си взела парите обратно. „Бях милионер за един ден и имам снимка от екрана на телефона за доказателство”, смее се Рут Балон.

Жената казва, че дори имала малко време да помисли какво ще прави с парите. “Щях да даря част от парите и щях да инвестирам в недивижими имоти”, споделя жената. “Нямаше как да похарча пари, които не са мои, но можех поне да помечтая какво бих направила с толкова много пари”, каза още тя.

Източник: Господари на ефира

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text