img

Ето я новородената дъщеричка на Славея Сиракова – дъщерята на Илиана Раева показа мила снимка с бебчето (Снимка):

/
/
/
405 Views

Няма и месец, откакто дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева , Славея, стана майка. За щастливото събитие ви съобщихме първи в “За Жената”, а на рождения ден на баба си, малката Емили бе изписана от болницата.

Сега Славея Сиракова показа малкото си съкровище, нежно полегнало на гърдите ѝ. Младата родилка държи да храни новородената си дъщеричка напълно естествено, предават от HotArena.

Славея Сиракова бебе

Дъщерята на Илиана и Наско не си намира оправдания да избягва кърменето, за да не развали бюста си, а напротив – има стратегия за увеличаване на млякото.

„За мен е важно в момента да имам достатъчно енергия в отглеждането и кърменето на малката.

Покрай малкото спане и честото ставане нощем най-много си хапвам свежи салатки, царевичен корнфлейкс и, разбира се, шейк със сладолед. Водата в големи количества е задължителна. Останалото всичко е въпрос на нагласа. Щом малката спинка и мама и тати спинкат, в пълен синхрон сме”, споделя Славея. И показва своето меню от полезни храни, благодарение на които е успяла да изцеди цели 130 милилитра кърма от себе си, пише “Уикенд”.
Източник: За жената
It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.