img

Ето как се премахва уроки с яйце! След 10 дни се чувстваш като прероден!

/
/
/
7475 Views

Така наречените уроки могат да засегнат Вашето енергийно поле и да предизвикат както психически, така и физически дискомфорт.

Изпратената към Вас негативна енергия може да доведе до главоболие, безсъние, умора,апатия, неприятности в семейството и на работното място. Според врачки, гледачки и баячки уроките могат да бъдат толкова опасни, че да доведат до смърт. Има много методи за премахване на уроки, като най-предпочитаният е лошата енергия да бъде премахната от жена, която се занимава с този вид ритуали.

Уроките могат да причинят силно главоболие

Ако обаче не познавате подобна дама, може да разчитате на себе си, за да се справите с проблема. Най-важното е Вашата вътрешна нагласа. Вярвайте, че нищо лошо няма да Ви се случи и няма да Ви застигне зло. Тази настройка създава един вид защита, която блокира насочените срещу Вас отрицателни мисли.

И все пак бъдете внимателни, ако някой Ви хвали и Ви се възхищава, но Вие усещате неговата неискреност и фалш.

Мислено си представете една стена, която Ви разделя от лицемерният Ви събеседник. По този начин няма да допуснете лошата му енергия да достигне до Вас. За да не Ви хващат уроки, се постарайте да приключите разговора възможно най-бързо.

Ако след срещата си с такъв човек почувствате слабост, умора, главоболие сложете ръцете си под течаща вода. Прозрачната течност разполага със силата да отмие негативната енергия от тялото Ви.

В случай, че разполагате със светена вода в дома си, задължително се напръскайте с нея.

Ако малко дете е застигнато от уроки, измийте лицето и челото му със светена вода. Децата са много чувствителни и бързо стават жертва на лоши очи.

Лошите очи могат да предизвикат уроки

И накрая ще Ви предложим един метод за премахване на негативната енергия, който е наистина ефикасен. Ритуалът може да бъде изпълнен в домашни условия.

За да се справите с уроките, Вие се нуждаете от буркан или чаша с вода и едно яйце. Счупете животинския продукт и го пуснете във водата. Легнете в леглото и поставете буркана максимално близо до главата си. Добре е да останете така няколко часа.

Когато времето изтече погледнете в буркана. Ако яйцето е в първоначалното си положение, то Вие не сте били засегнати от уроки. Ако обаче от белтъка се точат нишки или жълтъка изглежда като забулен, това означава, че яйцето е изтеглило Вашата отрицателна енергия.

Повторете ритуала за премахване на уроки и на следващата вечер, за да сте сигурни, че сте се освободили от лошата енергия.

Източник: zajenata.bg

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.