img

Ето как изглеждаше Венета Райкова, преди да стане русо изкушение – неузнаваема! Уникални архивни кадри (Снимки):

/
/
/
1597 Views

Обичаме да ви представяме (и припомняме) невероятните трансформации на известните личности у нас. Наскоро ви показахме забравени снимки от миналото на Златка Райкова, а днес е ред на едно от най-обичаните лица от малкия екран – Венета Райкова .

Венета Райкова руса

Атрактивната руса дама е безспорно една от най-успешните телевизионни водещи в родния ефир, при това от повече от двадесет години.

Венета е известна с това, че интервюира най-популярните и скандални звезди.Венета Райкова

И макар да има немалко години зад гърба си, Венета сякаш се подмладява с времето. Тя е от онези жени с късмет, които с възрастта стават все по-красиви, женствени и пленителни. Днес решихме да ви покажем една интересна ретроспекция в снимки , на която си личи невероятната трансформация на Венета Райкова :

Венета Райкова на 16

Венета Райкова млада

Венета Райкова преди

Снимки на 43-годишната журналистка от прашните архиви показват как е изглеждала тя в зората на своята кариера. Повлияна от модните тенденции тогава, водещата на Папараци залага на обемите букли и тънките вежди. Освен това не е блондинка, а брюнетка.

 

Венета Райкова тъмна коса

Промяната, през която е преминала Райкова през последните две десетилетия е направо удивителна! Сякаш жената от най-ранните кадри и тази, която познаваме днес, са две различни личности!

А на вас коя Венета повече ви харесва?

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text