img

Ето как изглеждат днес актьорите от вечният сериал “Дързост и красота”

/
/
/
8305 Views

Спомняте ли си Брук, Тейлър, Стефани и Ерик? Сега ще проверим това!

Сериалът започва през 1987 и продължава да се снима и до днес. Има повече от 5000 епизода, в които съдбите на главните герои се оплитат изключително много. И все пак, някои от героите не ще забравим никога. Вижте как изглеждат те сега:

1. Брук Лоуган — Катрин Кели Ланг


През 1987 година Катрин получава предложение да участва в сериала и тя приема. Нейната връзка с Рич Форестър (Рон Мос) е ключовата история в сериала и продължава повече от 20 години. Катрин Ланг е една от двамата актьори, които са в сериала от неговото начало (заедно с Джон Маккук, който играе Ерик Форестър).

2. Рич Форестър — Рон Мос


Той е един от най-запомнящите се персонажи в сериала като чрез него си спечелва хиляди фенове по света. На 11.08.2012 той обявява, че напуска участието си в “Дързост и красота”, след като играе ролята на Рич Форестър 25 години.

3. Стефани Форестър — Сюзън Фланели


Освен ролята си на Стефани Форестър, Сюзън е и режисьор на някои от епизодите и дори е номинирана два пъти от Гилдията на режисьорите в Америка. След 25 години тя решава да напусне шоуто. Стефани губи битката с рака и умира — така Сюзън прекратява участието си и напуска шоуто.

4. Ерик Форестър — Джон Маккук


Ерик и Брук са двамата единствени актьори, които както дебютират в първия епизод, така и са заедно до последния. Маккук е само 7 години по-възрастен от Рон Мос, който играе ролята на Рич, но в сериала е негов баща.

5. Д-р Тейлър Хейс — Хънтър Тайло


Разочарована от неуспеха си в сапунените сериали, Тайло решава да прекрати актьорската си кариера и да се премести със съпруга си в Ню Йорк Сити, когато получава предложение за ролята на д-р Тейлър Хейс. Тя напуска сериала през 2002 година, след което през 2005 отново се връща и напуска окончателно през 2014 година.

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.