img

Ето как да разберете дали има духове на починали във Вашия дом!

/
/
/
386 Views

Вярвате или не, духове на починали хора може да са се настанили във вашия дом и да влошават енергията му.

Всяко семейство има близки хора, чийто духове вероятно ги посещават от време навреме.

Вие може никога да не разберете за тези преживявания, а може и да ви се отразява косвено, без да подозирате, че се дължи на такова невидимо присъствие.

Според някои фън шуй специалисти, редно е в къщата и да се стремите към хармония и благоденствие, а това определено зависи от вашите усилия.

Духове на починали близки търсят лошите места в дома ви, разбра 365 Новини.

Дори да нямате възможност да закупите ново обзавеждане, в ръцете ви е това да го поддържате и да се грижите от апартамента ви да струи красота. Чистотата, подреждането, проветряването са задължителни. Ще се запитате какво общо има това с духовете?

Ако ъглите ви са затрупани от вещи, там се застоява негативна енергия, която привлича към себе си и същества от отвъдното.

Трудно е да срещнете духове на починали близки в коридора или очи в очи, защото те самите не желаят да ви притесняват и избират закътани места, където има прах, влага и е тъмно. В ъглите на стаите обикновено се събира достатъчно мръсотия, а ако те са недостъпни и задръстени от различни видове покъщнина, то вие със сигурност ги почиствате изключително рядко.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text