img

Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко – пълно копие на татко си! (Снимки)

/
/
/
226 Views

Повечето от нас свързват Мария Игнатова с връзката ѝ с Димитър Рачков. Но далеч преди да го срещне, Мария бе щастливо омъжена за бизнесмена Петко Димитров , който пък в момента е още по-щастливо женен за танцьорката Яна, с която се залюбиха покрай „Денсинг старс“ и имат двама сина.

От връзката си с Петко водещата на „Господари на ефира“ има  син – Виктор , когото обаче много рядко показва в социалните мрежи.

„Детето ме учи на мъдрост и търпение“, призна наскоро телевизионната водеща, която отдавна не живее с Димитров. Настоящата му половинка, Яна, се грижи като родна майка за 13-годишния тийнейджър наред с двамата си сина от Димитров.

Баща и син са като две капки вода напук на максимата, че момчетата приличат на майка си.

синът на Мария Игнатова и Петко

„Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии“, похвали се Игнатова, която е забранила на приятелите си да коментират написаното за нея.

13-годишният Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова

Източник: hotnews.bg

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.