img

Ето всички пластични операции на Анелия (СНИМКИ)

/
/
/
1456 Views

Гърди, нос, уши, устни… Фолк дивите често правят корекции на това, което не им харесва, или искат да го подобрят. Анелия също не е изключение.

Фолк певицата несъмнено е уголемявала бюста си.

Това пролича особено на плажните снимки, които единствено Горещата Арена публикува пред време.

 

Изпълнителката на „Погледни ме в очите” уголеми гърдите отдавна и никога не е имала проблеми със силикона си, за разлика от свои колежки.

Малко са тези, които знаят, че певицата е „бутала” и носа си. Според „Уикенд” още в зората на кариерата си красавицата решила да си направи ринопластика, заради комплексите от несъвършеното си носле.

Певицата имала и друг комплекс, свързан с ушите си.

Анелия ги смятала за твърде големи и дори според нейни колежки изпълнителката е правила ремонт и на тях. Но дали е така – вие сами преценете от снимките в Галерията ни.

Тези дни топ певицата анонсира датата на юбилейния концерт в официалната си Фейсбук група.

Анелия ще сподели датата за юбилейния си концерт първо с феновете си във Фейсбук. Звездата вече усилено подготвя грандиозния спектакъл, с който ще отбележи 10 години на сцена. Всеки ден изпълнителката получава стотици съобщения и въпроси, свързани с концерта. В отговор на всички тях Анелия ще оповести датата в официалната си Фейсбук група Anelia Official след броени дни.

Освен в очакване на подробности около концерта, феновете на обичаната певица са нетърпеливи и за появата на новата й песен „Да ти викна ли такси”. Анелия вече засне и видеоклип, който ще направи своята премиера в ефира на „Планета“ HD.


” data-src=”https://hotarena.net/userfiles/content/7711/original/aneliq-MIR_4724.jpg” />


” data-src=”https://hotarena.net/userfiles/content/7711/original/aneliq-MIR_9340.jpg” />


” data-src=”https://hotarena.net/userfiles/content/7711/original/aneliq-ALM_5329.jpg” />


” data-src=”https://hotarena.net/userfiles/content/7711/original/aneliq-ALM_6095.jpg” />


” data-src=”https://hotarena.net/userfiles/content/7711/original/aneliq-MIR_9347.jpg” />


” data-src=”https://hotarena.net/userfiles/content/7711/original/aneliq-MIR_4743%20(1).jpg” />

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.