img

Експерт откри доказателства, че драконите са съществували

/
/
/
288 Views

Драконите могат да бъдат срещнати в митове и разказите на различни народи по света, но в същото време всички ги смятат за просто измислица.

Но един от библейските експерти е уверен, че Библията и някои исторически източници могат да докажат, че драконите някога са живяли заедно с хората, съобщават световните издания.

В Стария завет за страховития звяр се споменава над 20 пъти. Том Мейер е сигурен, че това не може да бъде съвпадение.

Според него, това е едно от доказателствата, че драконите някога наистина са съществували.

 

Освен това в хрониките на древноримските историци се срещат дракони или същества, приличащи на тях. Том Мейер продължава да изучава различни исторически текстове и Библията, за да намери още повече доказателства за съществуването на драконите.

Но мнозина не са съгласни с експерта. Част от тях считат, че драконите са визуално отражение на човешките страхове. Други пък са сигурни, че хората са объркали останките на динозаврите с костите на драконите.

Засега дебатът по този въпрос продължава и не е известно дали някой ще успее да намери наистина сериозни доказателства, че драконите са живяли на нашата планета.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.