img

Ева Веселинова развя гола гръд, а Ники Кънчев я подкани да…

/
/
/
1890 Views

Русокосата красавица Ева Веселинова успя да нагорещи страстите до червено. Това тя направи само с една снима.

На горещия фотос репортерката от „Господари на ефира” развя гола гръд. Разбира се ководещата на „На кафе” успя да позамаскира факта, че е само по гащички, но водещият Ники Кънчев веднага я излови.

Освен това той й направи доста закачливо и примамливо предложение.

Веселинова показа своя снимка от плаж в Гърция. На фотоса тя е само по долната част на банския си костюм, а горнището определено липсва.

Ева Веселинова хлътна по Димитър Бербатов

За да скрие гърдите си Ева бе сложила пред тях книгата „В дворците на Кносос” на Никос Казандзакис.

Над снимката Веселинова написа:

„Четенето на книга на 1 метър от морето, под нежните лъчи на слънцето, е любимото ми занимание! Тази година отбелязвам така 24 май – Ден на българската просвета, култура и славянска писменост. Искам да ви кажа, че няма значение в коя част на света се намирате, важното е да не забравяте, че сте българи – един от малкото народи със своя собствена азбука от хилядолетия! Днес съм в Гърция и избрах да прочета “В дворците на Кносос” на Никос Казандзакис и да подкрепя “Модерно е да се чете”! Честно казано не знам дали е модерно, но наистина е прекрасно да познаваш толкова много светове, освен този, който те заобикаля. Включи се и ти в кампанията като тагнеш @modernoedasechete (както в публикацията така и на снимката), докато четеш книга там, където обичаш да го правиш!”.

Ники Кънчев обаче написа следното под статуса й, придружен с горещата снимка: „А банският ти модерен ли е? Казандзакис, ако знаеше какво закрива би се отдръпнал…”.

От своя страна Ева му отвърна: „Ники, не е модерен, но си е на мястото”. /

 

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text