img

Диона се пусна гола от плажа! Няма никой на втория етаж, но задния двор е много добре поддържан! СНИМКИ

/
/
/
1422 Views

Скандалната певица Диона, която отскоро се изявява в попфолк жанра, се пусна от плажа, но бе посечена жестоко от хейтърите в мрежата. 

Оказа се, че звездата от Койнаре е певицата с най-малките гърди и това ясно си личи от банския й. А, повярвайте ни, тя трудно си намира горнище за липсващия бюст.

Певицата предизвика внимание и с маратонките, които е обула на плажа.

И в същото време с бански костюм! „Такава модна тенденция за първи път виждам. Ако Диончето няма пари за джапанки, то по-добре да ходи боса, по-естествено ще бъде“, възмущават й се в нета.

Задните й части обаче будят възхищение. „Яко барабанче има, евала. Може и да й се получат нещата в музиката, ако го развърти повече по време на участия“, гласи един от коментарите в мрежата.

 

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.