img

Динко от Ямбол: Ще дам по 500 лева на двамата полицаи Кърджали да се почерпят. Бих ги взел на работа, ако ги уволнят!

/
/
/
154 Views

Още един пълен смях – така започна ямболския ловец на бежанци Динко своя коментар за екшъна, разиграл се преди дни в Казанлък, пише glasnews.bg.

„Как може полицаи да хванат някакъв наркоман, който по време на гонка, ако е минало дете щеше да мине отгоре му. Те са го задържали и са му изпънали два шамара и хората виновни.

Ами аз да бях го хванал, щях да му счупя краката и ръцете. И какво щяхте да направите, да ме дадете на полицията, за това, че съм набил някакъв наркоман! Този наркоман пласира наркотици на вашите деца.

Аз правя евала на тия момчета, даже ще им дам по 500 лева комисионна. Моята дума на две не става.

За това че са хванали един прост, грозен, долен наркоман, и ще им показва среден пръст през стъклото. Аз тези момчета ще разбера кои са и дори и да ги изгонят, аз ще ги взема на работа.

Ето такива хора трябват на България, не такива, които физическо не са играли през живота си и се мислят за голяма работа. Евала момчета аз ви подкрепям“, завърши Динко.

Както БЛИЦ съобщи, екшънът се разигра в Казанлък преди дни. Полицейски патрул, залови дрогиран шофьор, опитал се да избяга. При залавянето му, полицаите нанесли побой над мъжа, като те вече са отстранени от работа. А виновникът е задържан в ареста.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.