img

Детска учителка измести по слава Силвия Зубева (СНИМКИ на Ивета Костова ПО БАНСКИ)

/
/
/
376 Views

Ако сте смятали Силвия Зубева за най-красивата учителката, която сте виждали, помислете отново.

Новата звезда на родното образование буквално скри шапката на всички татковци. Тя се казва Ивета Костова и е учителка в ямболска детска градина, видя „Ко4“.

В детското заведение се шегували, че само татковци изявявали желание да прибират децата си от градина привечер.

Освен с чар, Ивета спечелила сърцата на бащите и с перфектното си тяло, а децата я обожавали.

Костова обаче не смята дълго време да се задържи като педагог, тъй като е изключително музикална. Красавицата вече участва в няколко риалити предавания за таланти и смята да се преориентира към сцената. А в интернет се превърна в истинска сензация.

Нейната колежка Силвия Зубева също се отказа от учителската професия. Откакто стана майка преди година, Зубева не преподава и се е отдала на семейството.

Детска учителка измести по слава Силвия ЗубеваДетска учителка измести по слава Силвия ЗубеваДетска учителка измести по слава Силвия ЗубеваДетска учителка измести по слава Силвия Зубева

Източник: ХотАрена

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.