img

Двама отчаяни мъже се самоубиха в България, малки деца останаха без баща

/
/
/
1067 Views

Двама мъже сложиха край на живота само за ден в Пловдивско. Вчера по обед кметицата на село Песнопой е сигнализирала в участъка на РУ Хисаря, че жителите на селото от няколко дни не са виждали свой съселянин. 63-годишният мъж живеел сам и в бедност.

На адреса в селото – улица Първа 13, служителите на реда се озовали пред заключена врата. Всичко в къщата на пръв поглед било спокойно. Не било забелязано нищо подозрително и при проверките на стаите, разположени на първия етаж.

Униформените предприели оглед и на тавана, където се влизало през капандура. Собственикът на къщата бил открит да виси на гредите, обесен на въже, а тялото му било нахапано от плъхове. При първоначалния оглед не са установени данни за насилствена смърт.

Трупът е откаран в съдебна медицина при УМБАЛ „Св. Георги“, а от селото ще организират погребението, след като тялото бъде върнато.

32-годишна жена от Калофер пък е подала сигнал в полицията в Карлово, че намерила съпруга си застрелян. Мъжът е 36-годишен и е имал проблеми с алкохола, но не тормозел семейството си. Живеел заедно със съпругата си, двете си деца – на 4 и 8 годинки, както и със своята майка, в къща в Калофер. Семейството няколко пъти се разделяло и събирало в името на децата.

Мъжът се подложил и на лечение на алкохолизма си в клиника, но не успял да се пребори.

Снощи, в около 18,30, семейството се приготвяло да вечеря, когато от горния етаж се чул изстрел. Съпругата се качила в стаята и намерила мъжа си мъртъв с рана в слепоочието. При огледа не са установение следи от насилствена смърт, а до тялото на мъжа е открито и оръжието с което се е самоубил – незаконно притежаван пистолет. Тялото е в съдебна медицина за аутопсия.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.