img

Грахич е направо неузнаваема по дискотеките (снимки)

/
/
/
474 Views

В края на летния сезон една позабравена чалга фурия се завърна.

Цветелина Грахич рестартира кариерата си наскоро и започна да получава покани за участия в клубове край морето, писа „Галерия“.

Татуираната певица няколко последователни вечери пее песните на Слави и „Ку-ку бенд“ в различни чалготеки. Освен че популяризира творчеството на най-новата политическа фигура у нас, Грахич използва и неговия запазен знак плезенето.

На повечето снимки певицата е с изплезен език и показва с ръце знакът на рокерите, нещо, което Трифонов често прави по време на легендарните чалга турнета.

Палавата изпълнителка не пропусна и да се поразголи. Тя се качи на сцената с изключително къси панталонки покрити от сако. Певицата заложи на дълги садо-мазо кожени ботуши.

 

Източник: За жената

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.