img

Врачката на Берлускони се тунингова изцяло, пак наду пазва и джуки, има и нови зъби

/
/
/
355 Views
Теодора Стефанова блести на семинар в Мадрид с чистак нова визия. В началото на октомври топ ясновидката посети испанската столица, за да запознае тамошните си почитатели с най-новата си книга, посветена на изкуствения интелект и неговото бъдеще. Творбата е озаглавена „Осмото чувство – ключът към Вселената” и е разграбена като топъл хляб, научи HotArena.

Присъстващите обаче се впечатлили повече от перфектната визия на Стефанова. Лицето на гледачката, която се прочу не само с екстрасенските си прозрения, но и с приятелството си покрай бившия италиански премиер Силвио Берлускони, било опънато като барабан и по него нямало нито една бръчица. Не личали и тъмните кръгове под очите, с които Теодора въпреки здравите си ясновидски способности не можа да се пребори почти пет десетилетия.

Бившата чистачка в дома на Берлускони, която успя да направи собствено политическо и спортно шоу в една от най-гледаните италиански телевизии, се е изръсила и с няколко хилядарки в евро за нови зъбни импланти. Дамата била предоволна от услугите на стоматолозите в Италия и щедро раздавала холивудска усмивка. Впечатления прави и ремонтираният й бюст, който закачливо изскача изпод сутиена й на едно от партита в Мадрид за радост на присъстващите мъже. Той напомпан с един размер повече и чашката на блондинката вече отива към „Д”.

Запознати с битието на Стефанова споделят, че искрено се радват на промените, които е направила с тялото си. Те издават, че след смъртта на майка й – ясновидката Калина Треднадфилова, Теодора изпаднала в силна депресия. Тя непрекъснато си повтаряла, че трябва да е силна, че не бива да плаче, за да не задържат сълзите духа на родителката й тук, на земята. Двете били изключително привързани една към друга и  Стафанова разказвала, че живее втори живот след тежката катастрофа, при която получила контакт с извънземното Унилсън. Спасението си дължала на Бог и на майка си, която стигнал чак до портите на Ванга, за да търси съвет от петричката врачка за бъдещето на обичаната си щерка. Тя й рекла: „Дъщеря ти ще се събуди и ще почне да помага на хората”. Така и станало. След  18 дни Теодора излязла от комата най-неочаквано.

„Радваме се, че Теодора вече е във форма, защото 4 години беше в депресия. Майка й си отиде от рак на панкреаса. Къде ли не я лекуваха – и в България, и в Италия, и в Германия. Водеха я при най-добрите специалисти. Спасение за Калина нямаше, макар че тя също познаваше невидимия свят и бе помогнала на много хора да се излекуват веднъж завинаги от болежките си. На себе си обаче не можа да помогне. Не помогна и извънземното, с което дъщеря й твърди, че контактува от почти 30 години.

В България Теодора вече си идва рядко, за да се види с брат си и с племенниците си. Понякога извършва телепатични сеанси и по скайп. Тя е добра душа и не може да откаже, помолят ли я за помощ. Посланието, което отправи в Мадрид на 9 октомври тази година бе да отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта”, издава пред „Уикенд” неин близък.

През годините Теодора Стефанова е помогнала на хиляди хора да узнаят какво ги чака в бъдеще. Екстрасенската вече е готова с прогнозите си за 2020 г., която като цяло щяла да бъде мирна, но не много щастлива за повечето хора на планетата. Тя е убедена, че кабинетът на Бойко Борисов щял да довърши мандата си и нямало да има предсрочни избори. От думите й станало ясно, че и на кметските избори в края на октомври 2019-а ГЕРБ щял да спечели в повечето населени места в страната, дори и в столицата. В международен аспект Владимир Путин се очертавал като пръв приятел на Италия и водещ световен лидер.

ИЗточник: Хот Арена

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text