img

Бременната от братовчед си Евелин Костова показа наедрялото коремче СНИМКИ

/
/
/
10241 Views

Актрисата Евелин Костова не страда от излишни суеверия и показа бременното си коремче на всички последователи в социалните мрежи. 

Звездата от „Съни бийч“ потресе всички с новината, че за мъж си е избрала свой братовчед. И именно от него ще бъде първото й дете, което се очаква да се появи на бял свят през септември.

Евелин не крие, че бъдещият татко Михаил Петров освен спътник в живота е и неин пети братовчед.

Евелин припомни, че за втори път гостува бременна на Диана Любенова, но тогава все още е пазела в тайна радостната новина.

„И двамата се занимавахме с аматьорски театър. Бях втори курс в НАТФИЗ и бях отишъл за удоволствие на един фестивал на морето, а тя беше там. Три години по-късно се видяхме отново и нещата се получиха“, разказва за началото на връзката им Михаил.

По думите им са разбрали, че са един за друг и затова са решили да имат дете. „Усещах, че съм бременна, направих си тест и беше отрицателен. Реших, че аз си въобразявам. Пет дни по-късно реших да си направя още един тест, казах му да отиде да купи, но го предупредих да не се надява много“, спомня си Евелин за времето, когато научили, че ще стават родители.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.