img

Борисов с джипа във Враца: Най-лесно е да се сбиеш и да правиш провокации. Друго е да направиш завод

/
/
/
651 Views

В края на следващият месец ще се знае дали ще се наложи държавата да вземе кредит, за да покрие бюджетния си дефицит. Това каза при посещение във Враца министър-председателят Бойко Борисов. Той подчерта, че България продължава да е с най-нисък дефицит от европейските страни и добави: „Затова караме на три месеца разчетите, за да може да са по-гъвкави социалните и икономическите мерки“.

Борисов беше посрещнат и изпратен шумно от свои почитатели, които му благодариха за пътищата, които са направени или се правят в региона. Групата привърженици реагира остро на въпрос на репортерка защо един от пътищата не е бил изграден по време на първия мандат на Борисов и се опита да я заглуши с викове. Премиерът от своя страна обясни, че е имало по-важни обекти.

„Искат да се сбият, да правят провокации. Това е най-лесното бе… Завод да направиш! Ето го – следващият завод. Ето тия ями и дупки, за един месец ще стане пътят! Ето това е следващият, който догодина ще открием, завод. И то бижута, немски бижута!“, коментира Борисов зад волана на служебния джип, от който пусна поредното си видео на живо. Той обясни, че в завода на немската компания МД „Електроник” ще се произвежда електрониката, която движи автомобилите.

„Тези заводи ще бълват. Само да се махне тази корона или да намерят ваксина“, добави Борисов.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.