img

Борисов с джипа във Враца: Най-лесно е да се сбиеш и да правиш провокации. Друго е да направиш завод

/
/
/
157 Views

В края на следващият месец ще се знае дали ще се наложи държавата да вземе кредит, за да покрие бюджетния си дефицит. Това каза при посещение във Враца министър-председателят Бойко Борисов. Той подчерта, че България продължава да е с най-нисък дефицит от европейските страни и добави: „Затова караме на три месеца разчетите, за да може да са по-гъвкави социалните и икономическите мерки“.

Борисов беше посрещнат и изпратен шумно от свои почитатели, които му благодариха за пътищата, които са направени или се правят в региона. Групата привърженици реагира остро на въпрос на репортерка защо един от пътищата не е бил изграден по време на първия мандат на Борисов и се опита да я заглуши с викове. Премиерът от своя страна обясни, че е имало по-важни обекти.

„Искат да се сбият, да правят провокации. Това е най-лесното бе… Завод да направиш! Ето го – следващият завод. Ето тия ями и дупки, за един месец ще стане пътят! Ето това е следващият, който догодина ще открием, завод. И то бижута, немски бижута!“, коментира Борисов зад волана на служебния джип, от който пусна поредното си видео на живо. Той обясни, че в завода на немската компания МД „Електроник” ще се произвежда електрониката, която движи автомобилите.

„Тези заводи ще бълват. Само да се махне тази корона или да намерят ваксина“, добави Борисов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text