img

Бг. актрисата с най-голям бюст Лора Мутишева отново гола на сцената

/
/
/
6394 Views

Актрисата притежава най-големия естествен бюст в родната драма – според запознати 110 см.

Лора Мутишева, която щедро разголи цици преди години в театър „София“, отново провокира мъжете театромани с напращелите си форми.

Актрисата, която притежава най-големия естествен бюст в родната драма – според запознати 110 см., демонстрира голи прелести в най-новата постановка на режисьора Мартин Киселов „Формата на нещата“.

ВИЖ ТОПЛЕС СНИМКАТА ВЪВ ФЛАГМАН

Лора ще блесне в ролята на Евелин – отракана и без задръжки млада дама, която успява да превърне грозното пате Адам – Милко Йовчев в прекрасен метросексуален лебед.

Сексапилната актриса Лора Мутишева щедро развява голите си гърди по време на целия спектакъл. С голата си плът 30-годишната дама предизвика невиждана суматоха пред билетните каси на театър „София“. Рекламните актови фотоси се копират и препращат с бясна скорост из социалните мрежи в интернет. Даже фенове започнаха залагания колко сантиметра е гръдната обиколка на актрисата.

Самата Мутишева се дразни от интереса към особата й само заради щедрите й природни дадености. „Размерът на гръдната миобиколка е най-голямата тайна, пазена от мен. Щом я разкрия, ще спадне интересът, ако отново реша да се съблека на сцената, коментира с усмивка Лора. Тя добави, че е щастлива с толкова много работа в театъра и за да бъде истинска на сцената е готова на всичко. Но не смята, че само на нейните зърна се дължи огромният интерес към постановката.

Освен актриса, Лора Мутишева е и преподавател по сценична реч в НАТФИЗ. Казва, че не полага специални грижи за перфектната си фигура.

„Храня се нередовно, денят ми започва с цигара и кафе. Непрекъснато се заричам, че ще ходя на фитнес, но това още не е станало“, разказва Лора, която ненавижда да я наричат секссимвол

Източник: Флагман

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.